Toekomstvisie

In speeltuin Wip Wap Vendelhof zijn vele speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden groepen. Voor de aller jongsten is er o.a. een kinderglijbaan, schommel met mand en een gewone schommel, wipkip en een zandbak. Verder is o.m. panna voetbal maar achteraan ook een trapveldje met 2 voetbaldoelen, een aantal evenwichtsbalken, duikelrek, klimtoren metaal, dubbele schommel, een wipwap, glijbaan en klimbollen. 

Voor de oudere kinderen is er verder ook nog een kabelbaan. Sommige delen van het terrein zijn toegankelijk voor mindervaliden. Op dit moment zijn er plannen in ontwikkeling om in de nabije toekomst de speeltuin uit te breiden met nieuwe toestellen.

Tijdens de openingstijden van de speeltuin is er altijd een toezichthouder aanwezig. In het gebouw van de speeltuin zijn toiletten aanwezig. In het mindervaliden toilet is de mogelijkheid om baby’s te verschonen.

 
 

Openingstijden

Winterseizoen - zie bij buurtcentrum voor onze activiteiten.

Openingstijden zijn van april t/m september

  • 14:00 - 16:00 uur Dinsdag * 
  • 14:00 - 17:00 uur Woensdag
  • 14:00 - 16:00 uur Donderdag *
  • 14:00 - 17:00 uur Vrijdag
  • 14:00 - 17:00 uur Zondag

* dinsdag en donderdagmiddag tijdens de ouderenmiddag en de handwerkclub zijn wij open zonder toezicht van onze vrijwilligers en is op eigen risico

 

We verkopen voor een klein bedrag ijsjes, chips, snoep, limonade, koffie en thee. Consumpties kunnen worden genuttigd in ons gebouw en bij mooi weer op ons nieuw terras.

Lid worden?

Voor slechts € 10,- per jaar heeft u een abonnement, met het hele gezin heeft u toegang in de speeltuin. 

 
 
 

Actueel

Vacature

Ben jij een enthousiaste gastvrouw en/of evenementenmedewerker? Dan zoekt Speeltuin Heiligerlee jou!

Spelende kinderen, Creatieve- en Schilderworkshops, Bingo, de Kidsclub en andere activiteiten hebben plaats op het terrein van de Speeltuin en Buurtcentrum in Heiligerlee. Maar wij organiseren ook gedurende het hele jaar diverse evenementen zoals Paasfeest, Burendag. Sinterklaasfeest en nog veel meer.

Om dit alles te kunnen realiseren is de organisatie op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en/of evenementenmedewerkers.

Iets voor u of wilt u meer weten neem dan contact op met Bert Luttjeboer:  

  • info@speeltuinheiligerlee.nl of 
  • bel (06) 5759 8701

Regels & Afspraken

Natuurlijk zijn er ook regels in de speeltuin. Bijvoorbeeld dat kinderen jonger dan 6 jaar alleen toegang hebben onder begeleiding, dat honden niet zijn toegestaan en dat alcohol en kinderen niet samengaan en nog veel meer. 

Voor een volledig overzicht van onze spelregels, klik op bovenstaande button.

 

Nieuws

 
 
 
 

Contact

 

Sponsoren

 
View My Stats