Update⚠️Het zomerseizoen is inmiddels voorbij. Het winterseizoen is begonnen. 

Door Corona zijn alle verenigingen, clubs en andere activiteiten stopgezet. Hopelijk laat de situatie het binnenkort weer toe dat er weer activiteiten kunnen plaatsvinden binnen de Speeltuin.

Ook in het winterseizoen zijn we actief met het organiseren van diverse activiteiten. De Speeltuin functioneert in deze periode als buurtcentrum.

Update⚠️i.v.m. Corona zijn onze verenigingen en onze activiteiten tijdelijk gestopt.  

Iedere week wordt ons gebouw gebruikt door vele verenigingen (waaronder ook verenigingen uit het voormalige Steunstee). 

De meeste verenigingen hebben een zomerstop, behalve de handwerkclub en de koffiemiddagen voor ouderen die gaan het hele jaar door.

Verder organiseren wij activiteiten zoals onze 2 wekelijkse Kidsclub en onze maandelijkse Bingo's, Creatieve Workshops en Schilderworkshops. 

 

Activiteiten

Wekelijks maken de volgende verenigingen gebruik van onze faciliteiten:

Het is niet toegestaan om ons gebouw te verhuren voor feestjes!

Wij verhuren ons gebouw onder toezicht aan instanties, zoals b.v. verenigingen, zorginstanties, politieke partijen, gemeente, woningstichting etc. 

Indien u ook gebruik wenst te maken van onze faciliteiten of u heeft andere vragen, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.


 

Wij wensen jullie fijne Kerstdagen en alvast een voorspoedig 2021. Blijf vooral gezond!

Update⚠️Het zomerseizoen is inmiddels voorbij. Het winterseizoen is begonnen. 

Op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 16:00 uur, tijdens de ouderenmiddag en tijdens de handwerkclub, is de speeltuin open.

Update⚠️Zondag 7 juni gaat de Speeltuin weer open en kunnen de kinderen weer komen spelen.

Tijdelijk gelden er i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus aangepaste huisregels en andere openingstijden, zie bijgaande flyer.

Openingstijden zijn woensdagmiddag en zondagmiddag van 14:00 – 17:00 uur.

Activiteiten van ons Buurtcentrum zoals de verenigingen, kinderclub, bingo, workshop zijn op dit moment nog niet toegestaan.

Update⚠️Alle activiteiten Speeltuin afgelast tot en met 6 juni i.v.m. het coronavirus

Activiteiten die door de speeltuin georganiseerd zijn onder meer: Kinderclub, Bingo, Creatieve Workshop, Handwerkclub en Koffiemiddagen voor ouderen.

Het coronavirus is volop in het nieuws en wij houden de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Vanaf 12 maart 2020 heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM door activiteiten in de speeltuin tot en met (update)1 juni 2020 af te gelasten om sociale contacten in het algemeen te beperken.

Ons planning passen we aan als de actualiteit daarom vraagt. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni 2020.Voor meer informatie over de actuele situatie in Nederland, zie website RIVM.

Sinterklaasintocht Heiligerlee afgelast vanwege coronamaatregelen

Het Sinterklaasfeest in Heiligerlee kan dit jaar helaas niet doorgaan.

Gezien de situatie rondom corona vinden wij het niet verantwoord om dit feest te organiseren. Nog langer afwachten hoe de coronacrisis zich ontwikkelt is volgens ons niet mogelijk. Het feest organiseren vergt immers een lange voorbereiding.

Namens de gezamenlijke verenigingen Heiligerlee

 
 

Contact