Zondag 7 juni gaat de Speeltuin weer open en kunnen de kinderen weer komen spelen.

Tijdelijk gelden er i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus aangepaste huisregels en andere openingstijden, zie bijgaande flyer.

Openingstijden zijn woensdagmiddag en zondagmiddag van 14:00 – 17:00 uur.

Activiteiten van ons Buurtcentrum zoals de verenigingen, kinderclub, bingo, workshop zijn op dit moment nog niet toegestaan.

Speeltuin gesloten tot en met 6 juni i.v.m. het coronavirus

We hebben de komende tijd geen inkomsten maar de vaste lasten lopen wel door. Er kan tijdelijk niet gespeeld worden en evenementen zoals met Pasen eitjes zoeken, de Zomermarkt en de Buitenspeeldag kunnen niet plaatsvinden. Ook alle verenigingen, clubs en onze maandelijkse bingo en workshops kunnen in elk geval tot en met de zomer niet doorgaan.

Hopelijk kunnen na de zomer deze activiteiten weer hervat worden, maar de situatie rondom het Coronavirus zal natuurlijk bepalend zijn. Op Facebook en op de website Speeltuinheiligerlee.nl houden wij u graag op de hoogte van alle wijzigingen.

Inkomsten zijn de komende tijd niet te verwachten en het wordt daarom spannend voor de Speeltuin maar we blijven toch optimistisch over de toekomst. Daarom hebben we juist nu uw contributie of donatie hard nodig. We gaan ook gewoon door met onze mooie toekomstplannen, maar voor nu is de gezondheid van u en ons natuurlijk het belangrijkst.

Contributie Wij kunnen dit jaar niet persoonlijk langs de deuren voor de jaarlijkse contributie. Daarom zou het heel fijn zijn als u voor dit jaar de contributie of uw donatie wilt betalen per bank. Ook als u nog geen lid bent zou het heel fijn zijn als u lid of donateur wilt worden. Alvast heel hartelijk bedankt hiervoor.

Steun ons nu zodat we alle activiteiten kunnen blijven voortzetten en de Speeltuin kan blijven bestaan.

Voor slechts € 10,- bent u al lid en natuurlijk is elke donatie welkom.

Dit kan door overmaking naar NL57 RABO 0128 4104 42 t.n.v. Speeltuinvereniging Heiligerlee. Vermeld wel duidelijk je naam en adres zodat wij jouw pasje thuis kunnen bezorgen. 

 

Ook in het winterseizoen zijn we actief met het organiseren van diverse activiteiten. De Speeltuin functioneert in deze periode als buurtcentrum.

Iedere week wordt ons gebouw gebruikt door vele verenigingen (waaronder ook verenigingen uit het voormalige Steunstee). 

De meeste verenigingen hebben een zomerstop, behalve de handwerkclub en de koffiemiddagen voor ouderen die gaan het hele jaar door.

Verder organiseren wij activiteiten zoals onze 2 wekelijkse Kidsclub en onze maandelijkse Bingo's, Creatieve Workshops en Schilderworkshops. 


Activiteiten

Wekelijks maken de volgende verenigingen gebruik van onze faciliteiten:

Helaas is het niet toegestaan om ons gebouw te huren voor feestjes!

Wij verhuren ons gebouw onder toezicht aan instanties, zoals b.v. verenigingen, zorginstanties, politieke partijen, gemeente, woningstichting etc. 

Indien u ook gebruik wenst te maken van onze faciliteiten of u heeft andere vragen, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.


 

⚠️Alle activiteiten Speeltuin afgelast tot en met 6 juni i.v.m. het coronavirus

Activiteiten die door de speeltuin georganiseerd zijn onder meer: Kinderclub, Bingo, Creatieve Workshop, Handwerkclub en Koffiemiddagen voor ouderen.

Het coronavirus is volop in het nieuws en wij houden de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Vanaf 12 maart 2020 heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM door activiteiten in de speeltuin tot en met (update)1 juni 2020 af te gelasten om sociale contacten in het algemeen te beperken.

Ons planning passen we aan als de actualiteit daarom vraagt. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni 2020.Voor meer informatie over de actuele situatie in Nederland, zie website RIVM.

 
 

Contact