Buiten spelen, het leukste dat er is!

Waarschuwing

De speeltuin gaat binnenkort weer open. Het is begrijpelijk dat sommige kinderen en ouders het niet kunnen afwachten om nu al gebruik te maken van het speeltuinterrein. Wij verzoeken u vriendelijk dit niet meer te doen.! 

Ook vernieling aan het hekwerk zal leiden tot aangifte bij de politie. Dit kan tot gevolg hebben dat de toegang tot de speeltuin zal worden ontzegd voor langere tijd. Bovendien brengt dit voor de Speeltuin onnodige reparatiekosten met zich mee, geld wat we liever aan nuttige dingen voor de kinderen willen besteden. 

Sommige speeltoestellen zijn op dit moment ook niet veilig en zullen binnenkort gerepareerd of verwijderd worden vóór opening van het nieuwe speelseizoen.

Let op!      

Buiten de nog binnenkort te bepalen openingstijden en/of bij gesloten hekken geldt: Verboden toegang voor onbevoegden, Art.461 Wetboek van strafrecht.

Bij vandalisme en vernieling wordt er aangifte gedaan bij de politie 0900 - 8844

 

Binnenkort komen we bij u langs...

Binnenkort komen we bij u langs om te vragen of u bereid bent om lid te worden van de speeltuinvereniging. U kunt zich direct bij onze medewerkers aanmelden als lid en de contributie voor 2016 contant voldoen. Wilt u niet wachten of mocht het onverhoopt niet lukken om u thuis te treffen en u wilt ons toch steunen, dan kunt u uw bijdrage ook overmaken op bankrekeningnummer: NL57 RABO 0128 4104 42 ten name van Speeltuinvereniging Heiligerlee.

We hebben uw financiële steun hard nodig. Ook hopen wij op heel veel meewerkende handen. We hopen dat we op uw steun kunnen rekenen.

Wat wij vragen?

We stellen u de volgende vragen:

 • Wilt u lid worden van de speeltuinvereniging voor € 10,00 per jaar?. De contributie voor 2016 mag u ook direct betalen wanneer we bij u langs komen.
 • Wilt u ons helpen als vrijwilliger in de vorm van toezicht in de speeltuin of helpen als klusser, (tuin)onderhoud of schoonmaak?

Wilt u niet wachten op ons bezoek, u heeft ons gemist of u woont buiten Heiligerlee, dan kunt u zich ook direct aanmelden als lid e/o als vrijwilliger door via onderstaande button het formulier in te vullen....


Doelstelling

Onze doelstelling is om de speeltuin weer door de week en tijdens de schoolvakanties te openen. Zodat we weer een leuke, kindvriendelijke en veilige speelplek kunnen bieden voor de kinderen en dat we leuke activiteiten kunnen aanbieden het hele jaar door.

De speeltuin moet een financieel gezonde organisatie worden die door een gevarieerd bestuur wordt geleid met daarbij een grote groep vrijwilligers voor toezicht in de speeltuin en klussers en onderhoud van de speeltuin.

Daarbij moet de speeltuin goed bereikbaar en breed toegankelijk worden, met lage contributies en entreegelden. Dit kan alleen als er gewerkt kan worden met vrijwilligers.

We streven ernaar dat in de toekomst de speeltuin weer kan worden uitgebreid met nieuwe toestellen die ook geschikt zijn voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Dat we echt een beweegtuin krijgen die ook ruimte geeft aan ouderen.

meer...

Speeltuin moet weer open in 2016

Dit jaar werden we voor de keuze gesteld: moet de speeltuin weer open of wordt deze definitief gesloten. Wij zijn een team die vanaf begin november 2015 is begonnen met de uitdaging om de speeltuin weer opnieuw op te bouwen, als u dat wilt! Samen met u willen we proberen om de speeltuin voor Heiligerlee te behouden. Een team met nieuwe visies en frisse ideeën, met als voornaamste drijfveer de kinderen weer een plek geven in ons eigen dorp waar ze veilig kunnen spelen.


Wij streven er naar dat de speeltuin in april 2016 weer opengaat. Deze opening willen wij graag groots vieren met u, vooral omdat in deze maand de speeltuin 50 jaar bestaat.

Wij hebben eerst gekeken of er voldoende steun was van de inwoners uit Heiligerlee en omstreken. Hiervoor hebben we eerst een poll geplaatst op de website van Dorpheiligerlee.nl en de inwoners opgeroepen via facebook om te stemmen over het voortbestaan van de speeltuin.

Velen van u hebben toen gestemd. De poll is op 1 december gesloten. Er hebben 243 huishoudens vóór behoud van de speeltuin gestemd. Met deze steun zijn wij heel erg blij.

 • (poll datum 1-12-2015 Dorpheiligerlee.nl)

Dit betekent dat het nieuw gevormde bestuur weer een stapje dichter bij is om de speeltuin open te krijgen. Maar we hebben uw hulp nog hard nodig.

meer...
 
 
 

Contact


Sponsoren

Hieronder ziet u een voorbeeld van één van de mogelijkheden om te adverteren op de voorpagina van onze website.


KvK nummer 4003 7657

Deze website is nog in opbouw

De vermelde gegevens zijn dan ook indicatief. Op deze wijze willen wij u alvast een voorproefje geven van wat de speeltuin in 2016 voor ons dorp kan gaan betekenen.

Tijdelijk bewaren blok Openingstijden

 • gesloten maandag
 • gesloten dinsdag
 • 13:30 - 17:00 uur woensdag
 • 13:30 - 17:00 uur donderdag
 • 13:30 - 17:00 uur vrijdag
 • 13:30 - 17:00 uur zaterdag
 • gesloten zondag 
 • gesloten op feestdagen
 • gesloten bij slecht weer

Extra openingsdagen zullen hier en op facebook worden aangekondigd