OVERDEKTE KERSTMARKT
LIVE MUZIEK - KERSTMAN
LEVENDE KERSTSTAL
KERSTCONCERT

 

Het was KOUD!! Maar heel gezellig

De kerstmarkt in de Speeltuin en in de tuin van het Klokkengieterijmuseum Heiligerlee trok afgelopen zaterdag meer dan 500 bezoekers. Zij hebben genoten van alles wat bij een echte kerstmarkt hoort. 

Leuke kraampjes, lekkere hapjes en drankjes en optredens van Frank Oosterwijk en van het gelegenheidsensemble Local Heroes, versterkt met het grote carillon en dansgroep F2DC. Initiatiefnemer/ dirigent Berny Jansema, museumbeiaardier Hermie Ubbink en de vrijwilligers van beide locaties kunnen terugkijken op een geslaagd evenement – als ze weer op temperatuur zijn gekomen.

 

Stille Nacht Heiligerlee 

Kerstconcert met popmuziek

Eigentijds kerstconcert met Local Hero’s, speciaal voordit concert bij elkaar komende muzikanten, zangers en dansers uit Heiligerlee en omstreken.

Concert in de tuin van het Klokkengieterijmuseum

(toegang ook via de Speeltuin) m.m.v. koor, fanfare,band, dansgroep F2DC, beiaardier en de stadsdichter.

Aanvangstijden concert: 17:00 uur en 19:00 uur

 

Kerstmarkt

Overdekte kerstmarkt in de Speeltuin

Kerststalletjes met een groot aanbod van verschillende kerst-/winterproducten, eten en drinken, een levende kerststal, kampvuur, live muziek met Frans Oosterwijk en de vrolijke kerstman komt ook weer gezellig langs.

 

Voor meer informatie over de kerstmarkt in Heiligerlee kunt u ons mailen info@speeltuinheiligerlee.nl of bellen via 06-57598701.